Вили се самопохвали за 1:0 над Черно море

Имахме късмет, че времето се посмири, каза треньорът на Славия след 1:0 над Черно море

Нестандартният Вили Вуцов се самопохвали след победата на Славия с 1:0 над Черно море в София. Треньорът на "белите" беше много доволен от успеха, а голмайсторът Антонио Ливраменто беше пуснат в игра от Вуцов след почивката.

"Може би уцелих смяната, каза доволният треньор. - Влезе Ливраменто, който вкара гола и доста раздвижи играта. Има такива тежки мачове, в които характерът, желанието и мъжеството трябва да докарат по-искащия отбор до победа. Не може да не съм доволен. Нашият отбор за 4 мача от началото на втория полусезон има 3 победи и равен. И всеки мач бележим. Досега имахме несигурност пред нашата врата, днес всичко беше наред. Иначе очаквах този тежък и нервен мач. Имахме късмет, че времето се посмири. Имаше прогнози за дъждове, снегове, ветрове. Нашият отбор беше в моментното си най-добро състояние. И двата отбора не предложиха добър футбол според мен. Явно, че напрежението и при нас, и при противника беше високо. Знаехме, че Черно море ще играе затворено на контраатака. В повечето моменти не се случи това, което аз очаквах. Исках двамата нападатели повече да задържат топката и да се играе повече около наказателното поле на Черно море", каза още Вуцов.

"За мен това бе лична битка. Аз с Гонзо никаква драма нямам. Дузпата с БАТЕ Борисов е минала и заминала. Други хора не ме уважаваха и не ме приемаха насериозно. Не са ми врагове и няма да ми бъдат".