Гонзо: Не можеш да победиш без да вкараш гол

Треньорът на "моряците" има претенции за дузпа и червен картон

Наставникът на Черно море Георги Иванов заяви, че няма как да победиш без да вкараш гол. Гонзо не е притеснен за бъдещето си, след като "моряците" записаха трета поредна загуба от началото на пролетта - този път от Славия (0:1), при това без отбелязан гол. Легендата на Левски не е доволен и от съдийството на Калин Людмилов, като има претенции за дузпа и червен картон за домакините.

"Явно толкова си могат съдиите. Няма какво да се сърдя на играчите за показаното желание. Дузпа и червен картон, това съм категоричен, за отменения гол ще го гледам на запис и след това ще коментирам. Най-голямата ни слабост е липсата на отбелязване на голове, това го знаем. Можем да го разрешим само с много работа. Не можеш да победиш без да вкараш гол. Славия второто полувреме имаше две атаки с едната ни вкара един гол", сподели Иванов.

"Предвид двете загуби досега имаше напрежение в първите 20 минути, но имахме 2-3 ситуации, които трябваше да отбележим. Поне едната трябваше да завърши с гол. При загуба няма какво да говоря за играта. Съдията не позволи много на двата отбора да играят. Не се притеснявам за бъдещето си. Дали ще съм треньор на Черно море в бъдеще? Има хора, които да преценят как работя и дали да съм треньор", допълни бившия голмайстор, който следващия кръг излиза срещу любимия му Левски на "Тича" на 30-и март.