Венци Стефанов: Не ни стигнаха превръзките в съблекалнята заради грубияните от Черно море

Спорт

16-03-2013, 18:39

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Гонзо е мъжкар, трябваше да предвиди тази загуба и да спечели точки в предишните срещи, каза още президентът на Славия

Венци Стефанов направи поредното си култово изказване. Босът на Славия ожали своите футболисти, които били третирани грубо в мача срещу Черно море. Чичо Венци предложи на журналистките да станат санитарки и отправи закана към бъдещите противници на "белите".
"И най-грозната победа е по-хубава от най-красивата загуба. По-труден отбор да играеш футбол срещу него от Черно море няма. Не искам да кажа, че са груби, но са брутално твърди. В съблекалнята не ни стигат лед и превръзки. Ако има санитарки от вас, може да влязат да помагат", заяви в типичния си стил чичо Венци.

"Доволен съм от играта и резултата, заслужена победа. Скачаха върху Кунчев като магарета. Добре, че остана жив завалийката. Ние вървим нагоре. Не искам да повдигаме темата за съдийството. Толкова контузени футболисти и толкова фаулове срещу нас не е имало никога. В 41-ата минута дава първи жълт картон. За мен пусна много свободна игра и дадоха 1-2 засади, които за мен не са засада. Важното е, че взехме 3 точки срещу много труден съперник. Гонзо тази загуба трябваше да я предвиди. Черно море пропуснаха другите два мача да си вземат точките", добави Стефанов.

"Славия тука трудно ще загуби точка въпреки доброжелателите", завърши Стефанов.