Спартак напълни кошницата на "магазинерите"

МФК МАГ и МФК Тича с равенство 3:3

Шампионът на България Гранд Про – Коктейлс постигна категорична победа с 5:1 срещу тима на Одесос – Хидроремонт, в среща от 4-ия гръг от втория полусезон на градското първенство на Варна по футзал. С тази победа тимът воден от Димитър Пантев остава на втора позиция в шампионата. Два гола за победителите реализираха Христо Димитров – Майстора и Йован Станкович, а Марко Костич вкара един.

Във втората среща играна днес тимът на МФК МАГ Младост завърши наравно 3:3 с МФК Тича. Момчетата на Веско Веселинов изпуснаха две дузпи и удариха две греди чрез Иво Василев – Чайката и Николай Добрев – Джуджето. Нормална дузпа изпусна Тошко Апостолов, който стреля право във вратаря на Тича, а Чайката не успя да реализира дълга дузпа при 3:3 в края на мача. Много силено за МФК МАГ игра Николай Добрев. Головете за „маговете” реализираха Станислав Стоянов, Джуджето и Тошко Апостолов. За Тича точки бяха Стоян Танев, Свилен Петров и Милен Маринов от дузпа.

Шампионът на Варна Черно море Мания разгроми тима на ФК Варна с 12:5. Най-резултатният отбор в градското първенство не срещна трудности срещу винишките, въпреки че в състава на „маниаците” играха доста млади момчета. Хеттрик реализираха Диян Господинов, който е юноша на тима и националът Пламен Стойков, Николай Ненков -2, Евгени Желев и Даниел Димов, Димитър Цветанов и автогол.

В последната среща днес Спартак не среща трудности срещу отбора, който се представя доста силно от началото на сезона - Пикадили. Тимът на Симеон Христов успя да победи „магазинеите” с 8:3. Головете за Спартак вкараха Милен Стефанов – 4, Веселин Геренски – 2, Иво Богданов и Стоян Стоянов. С основна заслуга за успеха на спартаклии бе Георги Бомбов, който на почивката взе решение да си тръгне, което бе продиктувано от изненадващо телефонно обаждане.