Гонзо гледа градското по футзал

Наставникът на Черно море изгледа успеха на Гранд Про над Пикадили с 6:2

Наставникът на Черно море Георги Иванов изгледа първия мач от градското първенство по футзал на Варна между тимовете на Гранд Про и Пикадили. Гонзо бе в компанията на своя помощник Ивайло Петров - Пифа, който е доста запален по тази разновидност на футбола. Шампионът на България постигна успех с 6:2 срещу „магазинерите”, като четири гола за успеха на „професионалистите” реализира фамозният Ицо Димитров - майстора, а по един добавиха Йован Станкович и Марко Костич. Играчите на Димитър Пантев играха с нови екипи, на които беше изписано и името на новия им спонсор - Интерамерикан.

В друга среща от 4-яи кръг на шампионата първенството на Варна Черно море Мания постига разгромен успех срещу тима на МФК Маг Младост. „Маниаците” спечелиха с 10:1, въпреки че показаното на терена не отговаряше на резултата. Хеттрик за победителите реализира Никола Василев, по два гола във вратата на „маговете” вкараха Пламен Стойков и Николай Ненков – Касата, по един добавиха Жоро Зотов, Влади Гочев и Даниел Димов. Единственото попадение за МФК МАГ вкара Костантин Илчев.

Тимът на Спартак също постигна успех с категоричен резултат. Момчетата на Симеон Христов успя да победи АФК Варна с 8:3, въпреки че отстъпваха в резултата с 0:2 след първата част. По два гола за победителите реализираха Павел Адамов и Георги Бомбов, а Иво Богданов, Милен Стефанов, Дидо Митев и Георги Минков вкараха по един.

Отборът на МФК Тича успя да победи Одесос-Хидроремонт с 7:6, като само две минути преди края резултатът бе 6:6. Хеттрик за Тича вкара Стоян Танев, а по един добавиха Диян Атанасов, Марти Иванов и Георги Георгиев. Едното попадение падна след автогол реализиран от Метин Мустафов. За Одесос точни бяха Пламен Милков – 3, Метин Мустафов – 2 и Чавдар Петров.

Утре от 17 ч. в СК "Тринити парк", в отложена среща от първия кръг на първенството, ще се играе супер дербито между тимовете на Гранд Про и Черно море Мания.