Гипсираха ръката на Райков, стара травма мъчи Ернандес

Чанович тренира на облекчен режи

Възстановителна тренировка направиха играчите на Черно море днес. Футболистите, които не взеха участие във вчерашния мач с Локо (Пд) пък се готвиха на пълни обороти.

В лагера на варненци има кадрови проблеми след двубоя със "смърфовете". Дясната ръка Симеон Райков е с гипсирана ръка заради две счупени костици, като в близките дни ще му бъде направена нова снимка. Това каза пред varnautre.bg треньорът Никола Спасов. На "Тича" обаче се убедени, че той ще бъде възстановен за финалния мач за купата на 28 май. 

"Себастиан Ернандес усети болки непосредствено преди срещата на "Лаута". Има едновеременно болежки в глезена и ахилеса. Неочаквано беше за мен, тъй като преди това си тренира и всичко беше наред. Когато дойде при нас той имаше проблеми със стара травма. Като направи резонанс ще стане ясно какво е състоянието му. Днес тренира на облекчен режим", обясни още специалистът.

Вратарят Александър Чанович тренира с основната група, но все още не е напълно възстановен от травмата, която получи в мача с Локо (Пд) за първенство (1:0).

Утре "моряците" тренират следобед. Отборът се стяга за гостуването на Марек в Дупница. Срещата от 6-ия кръг на втората шестица в "А" група е в събота от 17,30 ч. на стадион "Бончук".