Съпругът на убитата Петя Балева пребил циганин преди дни (+)

Съпругът на убитата Петя Балева е звъннал сутринта към 8,00 часа на сестра си Валентина и по телефона е изпакал: "Цялата къща е в кръв, Петя е мъртва"

Съпругът на убитата Петя Балева е пребил циганин преди няколко дни, съобщи БЛИЦ. Ромът стоял пред къщата на семейството и 51-годишният Георги си помислил, че иска да ги обере. Здравият сумист му тегли як бой, разкриха съседи пред БЛИЦ. Комшии разкриха, че Георги и Петя са се карали често, а той се чувал надалеч. Нищо чудно да й е посегнал, предполагат хората. Според тях Петя Балева не живеела добре и това си личало. Георги е 150-килограмов здравеняк и се занимава с лов и препариране на животни.

В момента върви аутопсията на убитата Петя. Извършва я д-р Димитър Ганчев, началник на Съдебна медицина в болница "Света Анна". Раната на черепа е единична.

Според съсед дъщерята на Петя и Георги била анорексичка. Георги обяснил, че преди да открие мъртвата си съпруга, е водил детето в Инфекциозна клиника. Момичето е на 15-16 години.

Съпругът на убитата Петя Балева е звъннал сутринта към 8,00 часа на сестра си Валентина и по телефона е изпакал: "Цялата къща е в кръв, Петя е мъртва". Зетят Милен дойде на местопрестъплението и пред БЛИЦ потвърди, че Георги е ловец. "Не знам дали има пушка, но сигурно има. Дъщеря им Виктория наистина страда от анорексия. Тренира тенис на маса", заяви Милен. "Събирахме се често двете семейства, не са се карали с Петя", сподели още Милен, който работи като параджия в Горското. Той обясни, че Георги е звънял и предната вечер. "Търсеше Петя, май и по районните е питал. Беше разстроен, не знаеше къде е. Говори със сестра си Валя", разказа Милен. Георги Балев е сумист от варненския клуб "Одесос".

Възрастна жена, която е съседка на Петя и Георги, разкри, че убитата е била единствена наследничка на бай Петър и къщата е нейна. "Детето не беше добре, имаше проблеми с храненето. Водиха го при мен. На 180 см тежеше 50 кила", разказа съседката, която се представи като психолог.

13:00
Петя Балева има огнестрелна рана на дясната буза

18:00
Прокуратурата потвърди: Петя е простреляна