Жестоко убийство на ул. "Цар Петър" във Варна (+)

Жертвата е Петя Балева - 45-годишна библиотекарка. Има заподозрени лица

Варненка е открита мъртва тази нощ в дома си с тежка рана на главата, съобщи Дарик Варна. Сигналът за намереното тяло е подаден в полицията от съпруга й около 2 ч

По случая е образувано досъдебно производство за убийство, съобщи  окръжният прокурор Владимир Чавдаров. Той добави, че има заподозрени лица, но засега няма повдигнати обвинения.

Жертвата е на 45 години. Казва се Петя Балева. Жилището, в което са живели със съпруга си, се намира на ул. „Цар Петър”.

В момента се извършва аутопсия, която да установи причината за смъртта, както и времето на настъпването й.

(+)

11:30
От пресцентъра на полицията уточниха, че сигналът за жена в в безпомощно състояние е подаден на тел. 112. В момента по случая се извършват процесуално-следствени дейсвтия, с които да се установят причините и обстоятелствата, довели до смъртта. Всички версии се разследват. Образувано е досъдебно производство под наблюдението на Окръжна прокуратура.

12:00
Лекарят на местопрестъплението във Варна е изпаднал в шок, когато видял размазания череп на библиотекарката Петя Балева, съобщи БЛИЦ. Наложило се негов колега да му окаже помощ, защото нервната криза от ужасяващата гледка била тежка. Сигналът за убийството на 45-годишната варненка е подаден в 2,05 часа след полунощ, а трупът е изнесен сутринта в 7.

Съпругът Георги, който открил трупа в локва кръв, е сумист. Освен това 51-годишният мъж работи в Горското.

Комшиите не са чули шум, но понякога са долавяли препирни през стените, защото Георги имал силен глас.

12:30
Съпругът на убитата Петя Балева пребил циганин преди дни

13:00
Петя Балева има огнестрелна рана на дясната буза