МФК МАГ удари шампиона на България по футзал

Черно море Мания разгроми Спартак

Отборът на МФК МАГ Младост успя да постигне трудна, но всъщото време много ценна победа в градското първенство на Варна по футзал. „Маговете” успяха да спечелят срещу шампиона на България Гранд Про с 4:3, в отложен кръг на първенството игран в зала Владислав. Въпреки че губеха в резултата с 1:3, играчите водени от Веско Веселинов успяха да направят пълен обрат.

Любопитното е, че за тима на „професионалистите” не взеха участие звездите на тима Марко Костич и Йован Станкович. Тежка контузия в мача получи играещият треньор на Гранд Про Димитър Пантев, като първоначалните съмнения са за увреждане в менискуса. Два гола за победителите реализира Костадин Илчев, а по един добавиха Калоян Михалев и Иво Василев. За Гранд Про на два пъти точен бе Стойчо Попчев, а един реализира Мартин Великов.

В друга отложена среща в съботния ден отборът на Черно море Мания не срещна трудности срещу тима на Спартак и го победи със 7:1. Хеттрик за маниаците вкара Никола Василев, а по едно попадение реализираха Пламен Стойков, Влади Гочев, Мартин Петров и Мирослав Русев.