Ключов футболист на Черно море аут за Берое

Георги Кабаков ще свири на "моряците" в Стара Загора

Халфът на Черно море Мехди Бурабия ще пропусне ¼-финалния мач от турнира за Купата на България с Берое. Срещата е от 17,30 часа в сряда Стара Загора, а Бурабия е наказан за един двубой и глобен с 1250 лева за натрупани картони.

Eдна тренировка в столичния комплекс "Царско село" проведоха футболистите на Черно море, като преди заниманието наставникът Никола Спасов направи подробен анализ на тежката загуба от Пирин.

След това титулярите от двубоя с "орлетата" проведоха възстановително занимание, а останалите редовно. В тренировката участие взеха почти всички играчи, като единствено Стефан Станчев, който получи тежък удар в главата след единоборство с Маркиньос, е оставен да почива, но вече се чувства по-добре.

За утре сутрин наставникът Никола Спасов предвижда още една тренировка в столицата, след което "моряците" потеглят към Стара Загора, където в сряда от 17:30 часа им предстои мач от четвъртфиналната фаза на турнира за Купата на България срещу тима на "Берое".

Съдия на сблъсъка между "заралии" и "моряци" ще бъде Георги Кабаков, като негови асистенти ще са Атанас Бозев и Румен Иванов. За четвърти рефер на срещата бе определен Георги Йорданов, а за съдийски наблюдател Петър Петров.

В Стара Загора варненци ще бъдат подкрепени от привърженици от фенклуба на Черно море, за които ръководството на клуба е осигурило безплатен превоз.