Мишо Венков: Не правим сметки за точки

Целите пред Черно море са да поддържа постоянно добро игрово ниво на терена с максимално раздаване и агресивност

Капитанът на Черно море Михаил Венков съжалява, че са изпуснали трите точки в мача с Берое. Според него голът, който получиха в края на първото полувреме е причина варненци да не спечелят мача в Стара Загора.

"Ако до полувремето бяхме задържали резултата 0:0, щяхме да победим. Сами видяхте колко добре играхме след почивката. Изравнихме и изтървахме положения за пълен обрат", заяви Венков.

"След този мач оставам със смесени чувства. От една страна съм доволен, че след финала за Суперкупата, играхме силно във втори пореден двубой и със самочувствие срещу един от най-добрите в България. От друга обаче остава горчивината от изпуснатите две точки", допълни Мишо.

"Има известна умора след многото изиграни мачове, но паузата в първенството през първата половина на септември ще им се отрази благоприятно и ще можем да презаредим батериите. Оттук нататък целите пред Черно море са да поддържа постоянно добро игрово ниво на терена с максимално раздаване и агресивност. Сметки за точки не правим. Точките сами ще идват, ако показваме футбола, който можем и ни приляга", завърши Венков.

Отборът на Черно море се завърна във Варна във вторник в 4 часа сутринта, а следобед ще направят възстановителна тренировка.