Никола Спасов: Загубихме две точки днес

"Нямам притеснения, няма криза", каза още треньорът на Черно море

Треньорът на Черно море Никола Спасов сподели, че неговият тим е загубил две точки срещу Берое днес. "Моряците" завършиха 1:1 при гостуването си в Стара Загора.

"В крайна сметка днес изгубихме две точки. Изиграхме слабо първо полувреме. Футболистите решиха, че могат да се ограничат само със защита и не поглеждахме към вратата на Берое. Правихме епизодични атаки. Резонно получихме гол, макар и от статично положение. През първата част старозагорци владееха повече играта. Първата ни атака бе в 38-ата минута. Второто играхме по такъв начин, че трябваше да вземем мача. Имахме чисти положения, много преди Берое да ни създадат проблеми. Създадохме 3-4 ситуации, които ако бяхме вкарали щяхме да спечелим мача", каза Спасов.

"На почивката казах, когато отнемаме топката да атакуваме и да бъдем по-агресивни. Направих и две промени. Стенио беше изморен от мача за Купата. Двете смени на полувремето се включиха перфектно. Двама човека в крайна сметка си е полезно. Не съжалявам, че сме започнали по този начин мача. Ако забелязахте, в последните 10 минути рискувах и отново останахме с трима защитници. Исках да вземем победата, но не ни се получи. Мисля, че и Марчин не се включи на висотата, на която исках."

"Мисля, че отборът има достатъчно самочувствие. Винаги е хубаво да се печели, но съжалявам днес за трите точки. Нямаме достатъчно точки, но няма криза, няма притеснения. Аз съм сигурен, че нещата вървят напред и ще играем все по-добре", завърши Никола Спасов.