Треньорът на Локо (ГО): Всичко може да се случи в реванша

ВИДЕО: Моите играчи бяха респектирани от Черно море

Старши треньорът на Локомотив Горна Оряховица Сашо Ангелов обясни, че младостта и липсата на достатъчно вяра са попречили на тима му да постигне по-добър резултат срещу Черно море. Тимът от Варна спечели първия двубой от 1/4-финалите за Купата на България с 1:0 на „Тича“.

„Не мога да кажа, че разконцентрираност доведе до гола в края на мача. Загуби се топката в средата на терена и от там тръгна всичко. Не мога да кажа, че съм напълно доволен, защото не успяхме да задържим повече топката, постоянно притеснени. Футболът предлага много изненади, затова всичко може да се случи в реванша“, сподели Ангелов в ефира на Диема спорт.

Колкото до надеждите на тима да влязат в А група, Сашо Ангелов каза: „Мисля, че се противопоставихме добре на един отбор от елита, но само липсата на вяра ни попречи да се представим по-добре. Името Черно море респектира нашите футболисти. Ние продължаваме, както завършихме есенния пoлусезон.“

„Момчетата ни са много талантливи, тепърва натрупват опит в професионалния футбол, ако продължат така, ги очаква голямо бъдеще“, каза още треньорът.