Никола Спасов: Играхме много слабо в атака

Спорт

21-02-2015, 15:52

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черно море се измъчи с Локо (ГО), но би в последната минута

ВИДЕО: Всички атакуващи футболисти не бяха на това ниво, на което исках, заяви треньорът на Черно море

Старши треньорът на Черно море Никола Спасов счита, че неговият тим ще продължи напред за Купата на България, въпреки минималния аванс преди реванша. Моряците спечелиха първия двубой от 1/4-финалите с 1:0 срещу Локомотив Горна Оряховица.

"Като цяло не допуснахме много опасни ситуации, контролирахме ситуацията. В атака бяхме много слаби, всички нападатели и атакуващи полузащитници не бяха на нивото, което исках. Това беше и причина за късния гол, не успяхме да направим мача по-интересен за публиката", сподели Никола Спасов за Диема спорт.

"Останалите играчи са с добри изяви през есента, нямаме причина да се оплакваме за Бижев, но ние сме длъжни да преминем тази територия. Водим с 1:0, имаме предимство, ние сме фаворити в двубоя, но трябва да го подплатим с играта. Няма да ни е никак лесно при гостуването на Локомотив ГО. Сигурен съм, че момчетата ще си вземат поука от мачовете, гледаме напред и това е", коментира още Спасов.

"Важно е влизането в първата шестица, както и продължаването напред за Купата. Най-важното е да радваме публиката, искам да сме интересни във всеки мач, хората да идват на стадиона. Искам да играем по-атакуващо и нападателно. Не правя разлика от мачовете за първенство и купата, предстои ни тежък мач със Славия“, добави треньорът на Черно море.

Запитан за юношите на Черно море, Никола Спасов коментира: „В крайна сметка, аз имам възможност в един мач да направя три смени. Ние достатъчно време работим с дублиращия отбор, не че не разчитам на тях, но не си заслужава да взимам момчета в групата, които след това няма да могат да играят."