На Тича вдигат контузени за мача със Славия

Кирил Котев пропуска двубоя за Купата заради натрупани жълти картони

В Черно море ще направят всичко възможно, за да вдигнат на крака част от контузените футболисти за 1/8-финален мач за Купата на България със Славия във вторник от 14,30 ч. По различни причини Никола Спасов не можеше да разчита за двубоя с Лудогорец (0:2) на Георги Божилов, Стефан Станчев, Слави Сталев и Симеон Райков. Освен тях трайно контузени са Бакари, Дани Георгиев и Георги Китанов. След като стана ясно, че и Кирил Котев ще пропусне един мач заради натрупани жълти картони, ситуацията в тима става още по-сериозна.

Именно затова лекарският щаб на "моряците" ще се опита да вдигне някои от проблемните футболисти. Ако все пак това не се случи, Спасов ще попълни групата с футболисти от дублиращият тим. След мача на Черно море с Лудогорец от Младежката група до 21 години, който е утре под Аспавуховия мост от 14,30 ч., специалистът в представителния тим ще прецени кои футболисти да извика задвубоя със Славия.

Днес футболистите ще направят възстановителна тренировка, а тези, които не играха срещу Лудогорец, или записаха по-малко игрови минути, заниманието ще е редовно.