Никола Спасов: Загубата от Лудогорец не нарушава абсолютно нищо

Като себераздаване, агресия и желание за игра съм доволен

Треньорът на Черно море Никола Спасов не прави драми след загубата от Лудогорец с 0:2. "Съжалявам за загубата. Първо искам да честитя победата на Лудогорец, надиграха ни и заслужено спечелиха срещата. Искахме да играем атакуващо и с повече агресия и се получи, но направихме непредизвикани грешки. Футболистите бяха малко несигурни, когато владееха топката. Иначе като себераздаване, агресия и желание за игра съм доволен.", сподели Спасов.

Наставникът на варненци не счита поражение като гост от настоящия първенец за нещо фатално. „Тази загуба не нарушава абсолютно нищо. Опитахме се да играем отворено и нападателно. Играем във всеки мач атакуващо и с желание за победа. Няма страшно. Нищо страшно не е станало, че сме загубили от Лудогорец в Разград. Те са един много сработен отбор. Удоволствие е да се играе с толкова добър отбор”, продължи треньорът.

Във вторник за Черно море следва домакинство на Славия в първи осминафинал за Купата на България, а в неделя на „Тича” гостува Ботев (Пд), но „моряците” имат много кадрови проблеми. Въпреки това, Никола Спасов не смята да дава шанс на юноши в тези важни срещи.

„Очаквам максимално повече играчи да се завърнат поне за мача за първенство. За вторник ще бъдем в същия вид, даже след картона на Котев ще сме с един по-малко. Няма страшно, трябва да се справим в този ни вид. Сигурен съм, че контузените ще се оправят и в следващите мачове ще разчитам на тях. На тоя етап не мисля да използвам футболисти от юношите и дублиращия отбор, поне докато мога да използвам хората от първия отбор”, завърши Спасов.