Орела връща Георги Димитров в Спартак

Днес следобед ще направи първа тренировка със соколите

Халфът Георги Димитров е на крачка от завръщане в Спартак 1918, научи Varnautre.bg. Днес играчът официално се раздели с "маргарините".

Футболистът настояваше да разтрогне договора си с тима от Каварна, тъй като през първия полусезон не записа много мачове в шампионата. По тази причина още преди Нова година халфът реши да си търси друг отбор. Наставникът на Спартак Атанас Атанасов - Орела вече е провел предварителен разговор с Димитров, като му е гарантирал, че ще разчита на него, след като се раздели с Калиакра. Днес следобед футболистът ще направи първа тренировка със "соколите".

Орела изпитва остра нужда от вътрешен хал. В контролата с Черноморец Атанасов дори пусна като опорен полузащитник Славомир Събков, който по принцип играе като ляв халф-бек. Очаква се към отбора да се присъедини още един халф, както и нападател.

Varnautre.bg разбра, че съществува вероятност след като трансфера с Димитров стана факт, Спартак да освободи носилия за кратко капитанската лента на соколите в края на миналия сезон Станислав Желязков - Лъва.