Скандал в Спартак: Николай Станчев изгони Марин Петров

Спорт

02-02-2014, 15:39

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Родители спряха децата от тренировка, заради арогантно държание на шефа на школата

Новият шеф в школата на Спартак 1918 Николай Станчев изгони Марин Петров по време на днешната тренировката на най-малките футболисти на соколите преди минути. По време на заниманието днес, което е проведе на СК Спартак, Станчев e провел разговор с родителите, които настояват треньор да остане Марин Петров. 

Големият шеф обаче бил категоричен, че Марин Петров няма право да води заниманията на децата, тъй като е отстранен. Така родителите взели решение, да спрат децата от тренировки. Родители се жалваха пред Varnautre.bg, че техните деца са станали свидетели на отвратителното отношение от страна на Кольо Станчев и са категорични, че не желаят да тренират в школата, докато този човек е директор и с друг треньор освен Марин Петров.

Както вече писахме, само няколко часа, след като официално новият шеф в школата на Спартак 1918 Николай Станчев освободи трима от треньорите в академията, заради това, че нямат лиценз, един от тях бе върнат на работа. Това бе именно наставникът на най-малките футболисти (2003 - 2005 г.) Марин Петров. Младите таланти и техните родители още тогава разкритикуваха остро решението на Станчев и се застъпиха за треньора. Те заплашиха, че ако той си тръгне, те ще го последват. "Махнете ли ни треньора махаме си и ние набор 2005", "Спартак Варна, това сме ние, а Марин Петров е нашият треньор", "Аз тренирам при набор 2003 и той много добре ни тренира. Не искам друг треньор", това пишат децата в социалната мрежа Fecebook.

В последствие, след множество обаждания от родители, председателят на клуба Антон Фажев е настоявал пред Станчев, Марин Петров да бъде върнат. Това, както става ясно днес, няма да се случи, тъй като Станчев е против това Марин Петров да остане в школата, защото няма лиценз.