Закриват длъжността домакин в Спартак 1918

Спорт

03-02-2014, 15:49

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Преди време в Спартак бе закрита длъжността спортно-технически директор, която бе заемана от легендата на Спартак Варна Живко Господинов

Управителният съвет на Спартак 1918 взе решение да закрие длъжността домакин на обора. Причината за това решение е нестабилното финансово състояние на клуба. Това каза за Varnautre.bg председателят УС Антон Фажев. "В кризисни моменти, като този сега, се вземат мерки. Решихме да закрием тази длъжност заради финансови проблеми. Ще има човек, който ще съвместява няколко длъжности - домакин, касиер...", каза Фажев. Атанас Купенов е домакин на Спартак вече четири години. За това време той е сменил една дузина треньори и ръководители в клуба.

От Спартак вече са връчили едномесечно предизвестие на Бат Наско, както е известен сред футболистите, но любопитното е, че той отказва да го разпише. Въпреки това то вече е в сила, тъй като от клуба по непотвърдена информация са използвали като свидетели играещият помощник треньор Траян Дянков и касиерката на клуба Стефка Паунова. Varnautre.bg разбра, че Купенов има да получава заплати от миналата година, които до този момент не са му били изплатени. Това е причината той да отказва да разпише едномесечно предизвестие.

Припомняме, че по същата причина преди време бе закрита длъжността спортно-технически директор, която бе заемана от легендата на Спартак Варна Живко Господинов. Той е последният назначен спортен директор в клуба от "Селиолу".