Кирил Котев: Очаквам най-после да вземем нещо от "Лаута"

През тази година Локомотив е един от най-стабилните отбори

В Черно море разчитат на петима играчи, свързали отделни периоди от кариерите си с Локомотив (Пловдив). От тях със сигурност мачът ще е най-специален за Кирил Котев. Централният бранител изкара общо 5 години на "Лаута" и стана шампион на България с “черно-белите” през 2004 г., припомня "Тема спорт".

"Ясно е, че тръпката е малко по-голяма, но приемам предстоящия двубой като всеки останал. Готов съм физически и психически за срещата и съм убеден, че няма да имам проблем", заяви Котев.

"Очаквам най-после да вземем нещо, защото традициите говорят сами по себе си. Подготвяхме се добре за този мач и трябва да успеем. През тази година Локомотив е един от най-стабилните отбори. Има страхотни фенове. Бил съм много време там и съм наясно, че ни чака много тежък мач, но сме готови", допълни бившият национал.

Освен него в Локомотив са играли още Георги Илиев, Даниел Георгиев и Михаил Венков, а Симеон Райков е бил в школата на пловдивския клуб. Мачове за “смърфовете” има и Георги Божилов, който обаче е трайно контузен и няма да играе.