Гонзо остави Росен Колев във Варна

В групата се завръща Дани Младенов

Днес рано сутринта отборът на Черно море отпътува за Пловдив, където утре излиза срещу тима на Локомотив в мач от 17-ия кръг на "А" група. Наставникът на моряците взе със себе си група от 18 футболисти, като отново Гонзо няма да разчита на централния бранител Росен Колев. След като си изкара глупав картон срещу Славия и пропусна мача с ЦСКА заради наказание, бранителят не влезе в сметките на Гонзо и за мача с Ботев за Купата. В клубния автобус не се качи и младият защитник Слави Сталев. За сметка на това в групата се завръща Дани Младенов. Резервният страж Емил Михайлов, който се контузи в мача с "армейците" на "Тича", също е аут за двубоя.

Днес следобед "моряците" ще направят последното си занимание преди мача с Локо на терена на Евроколежа от 18 ч. на осветление.

Таско Тасков от София е избран за главен съдия на двубоя от 17 ч.. Негови помощници ще са Цветан Трифонов и Георги Караколев, а за четвърти съдия бе избран Пламен Георгиев. Събитията зад двете врати ще следят Станислав Ставров и Стоян Денев.

Както вече писахме, Георги Иванов надъхва своите футболисти за историческа първа победа срещу Локо (Пд). Причината е, че от самото създаване на "А" група "моряците" не са си тръгвали от Пловдив с 3 т. Именно затова Гонзо ще се опита да мобилизира футболистите да промени статуквото в понеделник от 18 ч. на стадион "Лаута".

Групата на Черно море:

Вратари: Георги Китанов, Християн Христов
Защитници: Сашо Александров, Александър Александров, Михаил Венков, Кирил Котев, Живко Атанасов,

Халфове: Георги Илиев, Тодор Паланков, Дани Младенов, Даниел Георгиев, Бекир Расим, Стенли Окоро, Симеон Райков, Еденилсон Бергонси, Иван Коконов

Нападатели: Бакари, Атанас Илиев