Гонзо: Хвърляме се срещу Левски, както срещу ЦСКА

От както аз съм треньор, теренът винаги е бил перфектен и в състояние, в което може да се играе футбол, каза още Георги Иванов

Наставникът на Черно море Георги Иванов бе категоричен, че воденият от него отбор ще подходи към домакинството на Левски по същия начин, както в двубоя с ЦСКА. Той заяви, че варненци ще преследват трите точки от първата до последната минута, като единствено победата ще е целта на мача със "сините".

“Това, че съм левскар не означава, че не искам да победим и Левски. Те идват след няколко кръга във Варна и ще излезем за победа. Който ме познава знае, че аз искам победата във всеки мач, независимо срещу кого играем. Ще играем срещу Левски, както срещу ЦСКА”, каза Гонзо.

Наставникът на варненци заяви, че гостуващите отбори нямат право да се оплакват от терена на стадион “Тича”, тъй като той е перфектен.

“От както аз съм треньор, теренът винаги е бил перфектен и в състояние, в което може да се играе футбол. Знаем, че този терен е стар. За мен по-важно е нашият отбор да играе футбол, но не винаги се получава”, обясни Георги Иванов.

Младият специалист похвали и своите футболисти за представянето им от началото на сезона.

“Радвам се, че имам такива играчи и мъжки момчета. 11 нови футболиста дойдоха през лятото и много бързо успяха да влязат в час и да правят това, което изисквам към тях. Главната заслуга е тяхна”, обясни Гонзо.