Спартак има шансове за "А" група

Нападателят на Спартак 1918 Еньо Кръстовчев, който направи официален дебют за "соколите" при загубата от Банско с 0:2 сподели, че варненци все още имат шанс за влизане в А група. Според таранът, Спартак не е заслужавал да загуби в неделя, тъй като е създал много положения.

"Не мисля, че заслужавахме да загубим мача с Банско. Не съм виждал толкова много създадени положения в един мач и без отбелязан гол. Смятам, че ако бяхме реализирали дори и в 70-ата минута, щяхме да направим пълен обрат. Но, след като не вкараш, няма как да победиш. Определено не играхме лошо има още мачове, надявам се да компенсираме тази загуба", каза пред Varnautre.bg Кръстовчев.

Последният сподели още, че въпреки неуспеха срещу Банско, варненци остават в играта за първите две места в крайното класиране на Б група. "Имаме своите шансове за "А" група, това е ясно, но дали ще успеем е друг въпрос. В отбора има настроение. Момчетата са супер, има колектив. Това е едно от най-важните неща за един отбор. За това съм оптимист за представянето на тима в оставащите мачове до края на сезона. Сега ни предстои гостуване на Нефтохимик. Отиваме да играем футбол и да победим. Вчера не можахме да вкараме, надявам се този път да имаме повече късмет пред гола и да победим. Дано да реализирам и първия си гол за Спартак”, пожела си таранът на "соколите" Еньо Кръстовчев.