Еньо Кръстовчев: Дойдох в Спартак заради Боян Илиев

Таранът подписал договор до лятото

Последният нов футболисти присъединил се към тима на Спартак 1918 Еньо Кръстовчев коментира пред Varnautre.bg причината да акостира във Варна. Еньо сподели още, че ще помага на "соколите" до лятото, след което ще прецени как да продължи кариерата си.

Бившият футболист на Левски премина на Коритото преди 10 дни, след като проведе подготовка с тима на Марек. Острието, което преди години минаваше за един от големите таланти у нас, бе поканен да се присъедини към лагера на "соколите", тъй като спортно техническият щаб на варненци е на мнение, че той има с какво да помогне на тима до края на сезона. За последно Кръстовчев игра в Азербайджанския Азал, а от миналото лято е без отбор. Той проведе цялата зимна подготовка с Марек, игра за дупничани в контролите, но изненадващо точно преди началото на сезона се отказа от отбора и в момента е без тим.

"Пристигнах във Варна и по-точно в Спартак Варна, заради Боян Илиев. С Боцето сме приятели още от времето когато играехме в Левски и до този момент сме запазили много добри отношения. Радвам се, че съм част от Спартак, въпреки че в момента не е този отбор, който всички познаваме. Рано или късно обаче "соколите" ще играят отново в А група. Аз дойдох в този отбор за да помагам с каквото мога до лятото. Имам договор до края на сезона, след това ще видим”, каза бившият таран на Левски.