Приятели на загиналия пилот: Тошко ни научи на борбен дух (видео)

Заедно се научихме как да побеждаваме, каза първият навигатор на Славов

Тодор Славов показа на всички ни как се гради борбен дух. До последно той никога не се отказваше от големия спорт. Това сподели първият навигатор на загиналия варненски пилот – Добрин Борисов, с когото са участвали в автомобилно състезание за първи път през 2005 г. - Рали Стари столици.

"Бяхме много млади и ентусиазирани, на по 20 години и започнахме много силно, влязохме в големите битки, научихме се как да побеждаваме", върна се назад в годините Борисов. "Ще го запомня с големия професионализъм. Безкрайно съм бу благодарен за нещата, които имах възможност да науча от него и за приятелството му", допълни навигаторът.

Тясно свързана с варненския пилот е и кариерата на Тихомир Стратиев. Той е закупил първия състезателен автомобил на Тодор Славов, който е карал две години. Тошко го е запознал и с Добрин, с когото в момента са екип. "Каквото и да кажем в този труден миг, думите ще са малко. Винаги ще го помним и ще остане в сърцата ни", каза Стратиев.

Все още не знае за смъртта на Славов навигаторът Петър Илиев, с когото той претърпя фаталната катастрофа. Състоянието на Илиев е стабилизирано, но истината все още се крие от него.