Никола Спасов: Доволен съм, но трябваше да вкараме още голове

За Карадачки и Богдан Атанасов ще решавам следващата седмица, каза още специалистът

Треньорът на Черно море Никола Спасов сподели, че е доволен от показаната игра на своите футболисти в днешната контрола с Дунав (Русе), завършила при резултат 4:2 за "моряците". Спасов обаче не е доволен от резултата, като според него през второто полувреме варненци са можели да вкарат още голове.

"Всички футболисти, които взеха участие в днешния мач се представиха на ниво. Доволен съм, но не и от второто полувреме, когато трябваше да вкараме още голове, но не успяхме. Вижда се, че имаме равностойни футболисти на всички постове, което засилва конкуренцията в отбора, а това няма как да не ме радва, тъй като вдига нивото на отбора", каза Спасов.

Относно каращите пробен период в Черно море Спасов сподели: "За Здравко Карадачки и Богдан Атанасов щре реша другата седмица дали ще ги задържим. Александру Якоб е добър футболист, с качества, но си личи, че не е подготвен. Пробите на румънеца ще продължат и следващата седмица", разкри специалистът.

За Себастиан Ернандес, който днес се появи в игра за Черно море, треньорът каза: "Ернандес е бив наш играч, с който се познаваме добре. Помоли да тренира с нас, докато си намери отбор. Не сме водили разговори за завръщане в Черно море", призна Спасов.