Даниел Димов: На "Тича" от години има спокойствие, а отскоро и доказан треньор

Спорт

23-06-2015, 14:52

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Футболист пренесе ужаса от войната в Израел у нас

Черно море има своите шансове срещу Динамо

Бившият футболист на Черно море и Левски Даниел Димов коментира пред varnautre.bg предстоящия съперник на "моряците" в Лига Европа - Динамо (Минск).

"Черно море има своите шансове срещу Динамо (Минск). Макар че ще е много трудно. Все пак съперникът е с 11 млн.евро бюджет. Играе редовно е Европа, а през миналия сезон игра и в групите на турнира. Но Черно море вече показа, че е в състояние да опонира достойно на по-силни европейски клубове. Срещу Сампдория, Щутгарт и ПСВ Айндховен малко не ни достигна. Дано сега имаме късмет срещу Минск и да ликуваме.

"На "Тича" от години има спокойствие, изградена структура, ясно финансиране. Шефовете са точни към футболистите - каквото кажат, винаги го изпълняват. На чело е и доказан треньор, който преди 6 години класира отбора трети, а сега с помощта на играчите и публиката заслужено докара първата купа на България във Варна. Нaдявам се това да е само началото на един успешен период и догодина "моряците" да щурмуват топ 4, защото разполагат с отбор за подобни цели.