Никола Спасов: Ще привлечем още трима футболисти

ВИДЕО: В началото на следващата седмица ще има повече яснота относно селекцията

Треньорът на Черно море Никола Спасов коментира селекцията на варненци за новия сезон. Той сподели, че на "Тича" ще дойдат най-много още трима нови футболисти, но засега не е ясно дали ще са чужденци или български играчи. Това ще стане ясно в началото на новата седмица. На този етап варненци привлякоха Мехди Бурабия от Локо (Пд).

"Търсим централен защитник, разиграващ халф и външен полузащитник. Преговарям с български футболисти на тези постове още от края на миналия сезон, но не засега нямам конкретен отговор. Ще ги чакам до вторник и ако не подпишем с никой от тях, ще се обърнем към поне двама чужденци. Изборът е голям, защото са ни предложени легионери от няколко държави", заяви Никола Спасов.

Специалистът изрази задоволство, че ще играят домакинските си срещи от Лига Европа в Разград, тъй като там хората били приятелски настроени към "моряците".

Спасов разкри и целите им през новия сезон: "Искаме да се представим добре в Европа, а в "А" група да поддържаме постоянно добро игрово ниво".

Според наставника няма шанс някой от настоящия тим на Черно море да напусне, дори и да получи оферта. "Разбрали сме се с момчетата, никой от тях да не си тръгва до Нова година", уточни Спасов.

Вижте всичко, което каза треньорът на Черно море, преди първата за сезона тренировка: