Коконов за последния си мач с фланелката на Черно море

"Краката ми се схванаха на няколко пъти", призна Живко Атанасов

"Влязох в игра, за да допринеса за обрата, и бях уверен, че ще стигнем до него. Дори с човек по-малко, ние показахме, че заслужаваме да вземем купата. Направихме го и сме много щастливи", каза Иван Коконов. Той не съжалява, че пропуснал да вкара втори гол за своите. "Нямах шанс в ситуацията, тъй като се подхлъзнах, но така, както играехме, знаех, че дузпи няма да има, защото ще решим мача до края на второто продължение", допълни Коконов.

Както е известно, той изигра последния си мач за "моряците". От новия сезон ще носи екипа на Берое, а преди това – в петък, ще се ожени за дългогодишната си приятелка Александра.

"Колкото повече минаваше времето, толкова по-тежко ставаше. Както всички мои съотборници, аз също се раздадох максимално. Краката ми се схванаха на няколко пъти", призна Живко Атанасов.

Централният защитник бе сменен в 86-ата мин, който се оказа втората успешна смяна на Кольо Спасов, тъй като асистира за изравнителния гол.

"Черно море изигра велик мач. Въпреки че изоставахме в резултата почти до края, вътрешно в себе си бях убеден, че заслужаваме да изравним. Направихме го, а после знаехме, че ще получим и втори шанс, от който трябва да се възползваме, за да избегнем рулетката на дузпите. Съдията? Какво да ви кажа за него. Той бе перфектен, просто уникален", допълни Живко.