Никола Спасов: Съжалявам, че не вкарахме двойно повече голове

Спорт

22-05-2015, 19:38

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Травмата на Бакари не е сериозна

Черно море заля "Овча Купел"

Сигурен съм, че при всички положения ще направим добър мач срещу Левски

Треньорът на Черно море съжалява, че "моряците" не са успяли да реализират още голове срещу Славия днес. Варненци се наложиха с 3:1 в столицата.

"Единствено съжалявам, че не вкарахме двойно повече голове и затова се изнервих към края на мача. Когато останахме с човек повече, контролирахме всичко на терена. Подходихме адски лекомислено към многото си положения."

"През цялото време бяхме по-добрият отбор, притежавахме повече топката, направихме един много добър мач."

"Ние подходихме много сериозно, мисля, че и Славия бяха така. Ние имаме за какво да играем, имаме финал за Купата и затова искахме да изиграем мача сериозно. Получиха ни се нещата", сподели Спасов пред Diema Sport.

Той говори и за предстоящия финал за Купата на България с Левски. Специалистът разкри, че в мача с Локомотив Пловдив от последния кръг ще пусне резервите, а днес е разчитал на хората, които вероятно ще излязат срещу "сините" след седмица.

"Естествено, че ми се иска да ми се развиват така мачовете, но всичко зависи и от противника и колко позволява да се играе. Сигурен съм, че ще направим един много силен мач на финала."

"Не е лесно да се пази съставът, но аз играя с почти всички, които ще започнат във финалния мач. Така че няма много изненади за Левски, поне що се отнася за състава. Срещу Локо Пловдив вече в последния кръг ще играя с повече футболисти от дублиращия отбор и няма да има хора, които ще започнат във финала", сподели Спасов.