Одесос започна сезона в плажния футбол с категорична победа над Спартак

Тимът, който ще представя България в Шампионската лига, удари спартаклии с 8:4 в турнира Beach Soccer Cup of CubaBar

Шампионът на България по плажен футбол Одесос започна с победа 2015 г. На Южния плаж във Варна стартира първият турнир за сезона – Beach Soccer Cup of CubaBar. В него, освен отборът, който ще представя страната ни в Шампионската лига в този спорт, се включиха и тимовете на Вяра, Надежда и Любов (ВНЛ), МФК Спартак и домакините Cuba team.

Първата среща бе доста динамична и изпълнена със серия от обрати. Cuba team и Вяра, Надежда и Любов (ВНЛ) показаха много стойностна и майсторска игра като непрекъснато се догонваха в резултата. Все пак тимът на домакините се наложи над ВНЛ с 10:8.

Във втория мач от днешния ден, шампионите на Одесос удариха МФК Спартак с категоричното 8:4. Тодор Апостолов реализира пет гола, а хеттрик отбеляза Никола Николов.

Утре Одесос играе с Вяра, Надежда и Любов (ВНЛ) от 18,30 ч., а МФК Спартак ще се доказва срещу Cuba team час по-късно. В събота са и последните срещи от турнира. От 10,30 ч. Cuba team играе с Одесос, а ВНЛ и Спартак ще излязат един срещу друг в 11,30 ч.