Официално: Одесос потвърди участие за Шампионската лига

Варненци започват подготовка с двама нови

Шампионът на България Одесос официално потвърди участие за тазгодишното издание на Шампионска лига по плажен футбол. Европейската федерация организира това мероприятие за трета поредна година, като събитието ще се проведе от 2-и до 7-и юни в Катаня, Италия.

Сред съперниците на Одесос ще бъдат шампионите на големите първенства в Европа, като днес е последният срок всички отбори, поканени за този форум, да потвърдят участие.

Другата седмица Одесос започва подготовка за европейския клубен турнир, като в състава на шампионите са привлечени две нови попълнения. Това са Данаил Борисов и Николай Илиев, които се състезават за тима на Суворово в "Североизточната" "В" група.

Варненци ще се готвят на пясъка на Южния плаж във Варна до 28 май, след което отпътуват за Катаня. За 31-ви е предвидена първата тренировка на тима на италианска земя.

Съставът на Одесос за Шампионската лига: Костадин Иванов - Марата, Галин Милков, Никола Николов, Милен Стефанов (капитан), Петър Караджов, Илиян Димов, Драгомир Младенов, Иляз Иляз, Кристиян Душков, Георги Костадинов, Данаил Борисов и Николай Илиев.