Никола Спасов: Треперихме днес на "Герена"

Спорт

03-04-2015, 22:13

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Левски - Черно море 5:2 (фоторепортаж)

Черно море загуби от Левски в голов трилър на "Герена"

Допускам, че е възможно футболистите да са мислили за мача за Купата на България с Локо Пд

Треньорът на Черно море не можеше да си обясни на какво се дължи слабата игра днес на неговият тим при загубата с 2:5 от Левски.

"Като цяло не съм доволен от организацията в играта ни и поведението в защита. В двете фази не изглеждахме добре. Опитвам се да налагам офанзивен стил на игра. Да има много атаки, да съсдаваме ситуации. Но днес не се получи. Повечето голове, които допуснахме, дойдоха след индивидуални грешки. В организацията на играта не стояхме добре. Това ни бе проблемът днес. Не очаквах да изглеждаме по този начин и нямам обяснение на какво се дължи това наше лице. Играхме без самочувствие и нямахме увереност, когато владеем топката. Така не се играе футбол", каза Спасов.

"Много несигурност имаше в целия отбор. Просто едно треперене. Ще се опитаме да ги оправим и в следващите мачове да играем по-добре".

"Допускам, че е възможно футболистите да са мислили за мача за Купата на България с Локо Пд. Играхме с най-доброто, което имаме. Нямам обяснение защо се получи така. В паузата се постарахме да се подготвим по най-добрия начин за мача с Левски и да насочим цялото ни внимание към срещата на "Герена". Но може и да е имало мисли за мача с Локо Пд. Двубоят с Локо Пд ни е най-важният. Затова не мога да допусна, че във вторник можем да играем така, както днес. Естествено, че ще се стремим към финала. Сега е важно да отстраним Лко Пд, а на финала - няма значение с кой ще играем", завърши Никола Спасов.