Никола Спасов: Купата ни мотивира да изкараме полусезона на добро ниво

Не съм доволен от определени хора, но не винаги стават нещата така, както аз искам

Треньорът на Черно море Никола Спасов остана разочарован от загубата днес от Локомотив (Сф) с 1:2. Специалистът сподели, че не е доволен от представянето на някой от футболистите и, че "железничарите" заслужено са спечелили срещата.

"Разочарован съм от загубата. Загубата си е загуба. Не можем да върнем нещата. Ще продължим да се готвим и да си гледаме мачовете от втората шестица и Купата на България", бяха първите думи на специалиста.

"Получи се един мач, в който имаше доста битка. Получиха се много положения, което е радващо, предвид лошия терен днес. За съжаление Локо вкараха повече от нас. Надиграха ни в повечето случаи и заслужено победиха. Не съм доволен от определени хора, но не винаги стават нещата така, както аз искам.

"След втория гол нещата станаха доста трудни за нас, тъй като ни устройваше единствено победата. Направихме грешки, които не трябваше, но това е футболът - няма да има голове без грешки".

"Няма напрежение в отбора. От какво да го има това напрежение. Аз казах на момчетата още преди мача, че футболът продължава, живота продължава дори и при загуба. Важното е, че докарахме нещата до такъв мач с Локо Сф. До последно да сме в играта за топ 6".

"Бяхме подготвени за тази среща. Първата смяна я направих защото Пепи Златинов не успя да се справи със задачата си по най-добрия начин. На всеки се случва когато играе на нестандартна позиция за него да не е най-ефективен. Стефан Станчев пък стъпи накриво през първата част и бе с надут глезен. Наложителна смяна".

Второто полувреме започнахме активно, много добре, но не успяхме да вкараме. Имахме надежда, че можем да поведем и да задържим резултата. С течение на времето обаче станахме много хазартни. Сигурен съм, че отборът ще става по-добър".

"Вече чакаме жребия и мачовете за Купата на България. Това поне ще ни мотивира да изкараме полусезона на добро ниво. Не преследваме тази цел на всяка цена. Все пак само един може да вземе купата. Ще продължим да играем същия атакуващ футбол, а каквото стане".