3000 лв. и четирима юноши могат да спасят Спартак

Спорт

27-02-2015, 10:22

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Спартак 1918 се отказва от участие в "Б"

От клуба увериха, че до обед ако се намери въпросната сума, Румен Димов и Антон Фажев ще успеят да картотекират футболистите и мачът с Банско ще се играе с юноши

Три хиляди лева и четирима юноши от клуба могат да спасят мача и участието на Спартак 1918 в "Б" група. Парите са необходими за картотекиране на играчите и глоби в БФС. Вратарят Костантинос Хавалес, нападателят Ивайло Русев, Славомир Събков и Тодор Маринчев са варненските таланти, които могат да бъдат заявени в футболната централа като професионалисти. Маринчев има действащ договор със "соколите", а Русев и Хавалес са талантите от школата, които имат навършени 18 г. До този момент обаче никой от Спартак не се е свързал с тях.

Игралият през първия полусезон Славомир Събков, който изкара проби във Верея, но не успя да си уреди договор със старозагорци, вече се появи на Коритото и изчаква Антон Фажев, за да подпише договор.

Както вече съобщихме, капитанът Радо Тодоров и Никола Яначков няма да парафират контракти с клуба заради неизплатени трудови възнаграждения от миналата година.

В момента Антон Фажев е при италианеца Пиетро Белардели. Очаква се именно той да извади необходимите пари.

От клуба увериха, че до обед ако се намери въпросната сума, Румен Димов и Антон Фажев ще успеят да уредят с права футболистите и мачът с Банско ще се играе с юноши. "Ако трябва през нощта ще ги картотекираме, само и само да спасим Спартак 1918", казаха пред varnautre.bg от Коритото.