Спартак 1918 се отказва от участие в "Б"

Спорт

27-02-2015, 09:15

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Новият УС на Спартак e нелегитимен

Полицията отказа да охранява Спартак 1918

Вариантът варненци да излязат с юноши срещу Банско отпада, тъй като в клуба трябва да има картотекирани поне четирима професионалисти

Отборът на Спартак 1918 почти сигурно ще се откаже от участие в "Б" група, научи varnautre.bg. Това казаха пред нашата медия от клуба. В момента на Коритото не виждат вариант как може да се играе мача с Банско утре от 14 ч. във Варна. Чуждестранните футболисти нямат направени медицински, договорите не са нотариално заверени, не са платени глобите към БФС от първия сезон и няма нито една пристигнала жълта карта. Всичко това възпрепятства картотекирането на легионерите.

Вариантът Спартак да излезе с юноши срещу Банско също не е актуален, тъй като в клуба трябва да има картотекирани поне четирима професионалисти. Българите в тима на Спартак са двама - Радо Тодоров и Никола Яначков, които обаче отказват да подпишат, тъй като не са им изчистени задълженията от миналия сезон. Единственият футболист, който има действащ договор е Тодор Маринчев.

От футболния съюз очакват Спартак да изпрати официално писмо до обед, с което да уведоми родната централа, че мач с Банско няма да има.

Трябва да се случи чудо, че Спартак да успее да картотекира Радо Тодоров, Никола Яначков и поне още един професионалист до края на деня. На Коритото по спешност е повикан и бившият футболист на варненци Славомир Събков, който евентуално може да подпише с клуба. В момента на стадион "Спартак" търсят футболисти, които да подпишат професионални договори.