Белардели: "Соколите" гладували в 5-звезден хотел край Варна

Спорт

23-01-2015, 16:31

Снимка:

© Varnautre.bg

Автор:

varnautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Роналд Донев: Спартак се превърна в приют за "бежанци"

Изпълнителният директор на Спартак 1918 се обърна към феновете на клуба

Изпълнителният директор в Спартак 1918 Пиетро Белардели беше изключително разочарован, след като научи за отношението в хотела към футболистите на Спартак Вн.

"Момчетата са от неделя във Варна. Те са настанени в един хотел, който е санаториум и дори нямам споразумение с тях. Не зная каква е и цената. Вече всичко е оправено, но съм силно разочарован от факта, че са ги хранили символично с порции, които са недостатъчни за малко дете, камо ли за спортист. Не са получили дори минерална вода, докато се хранят и се чувствам унижен пред футболистите, които доведох, че не съм успял да им осигуря необходимите условия да се чувстват поне малко по-комфортно, след като са на 2000 километра от домовете си", сподели с огорчение Пиетро Белардели.

"Обръщам се към феновете, като искам да им задам няколко въпроса и на тях. Вие, като привърженици, и ние, като инвеститори, сме от един отбор. Очаквате от мен нещо, което съм си го поставил за цел, а то е да спася и обезпеча финансово Спартак. Много ще ми е трудно, не поради липса на финанси, а поради факта, че аз все още не съм получил официално, мисля, че на български се казва "отчет за приходи и разходи" и "баланс за предходните години". Не съм уведомен дори колко са задълженията на клуба към държавата. Разбрах, че клубът е осъден от няколко футболисти, защото не им е било платено. Аз не знам каква е необходимата сума, за да я добавим към бюджета. Просто ми е необходимо да знам старите задължения. Това, което знам е основно от пресата", завърши новият изпълнителен директор в Спартак.