Стоичков: Дано постигна поне малка част от успехите на Камата

Новият в Черно море с действащ договор с ЦСКА

Дошлият на проби в Черно море Тони Стоичков има действащ договор с ЦСКА. Това каза самият футболист пред varnautre.bg. Младокът опроверга информацията в някой медии, че е бил на проби в Добруджа. "Дойдох в Черно море направо от ЦСКА. Не съм бил в Добрич, въпреки че на много места писаха, че ще карам проби във втородивизионния тим. В момента имам действащ договор с ЦСКА", каза Стоичков.

Запитан дали ако бъде одобрен от треньора на "моряците" Никола Спасов ще играе под наем на Тича, бранителят сподели: "Ако ме одобрят, тогава ще видим как точно ще се обвържа с Черно море. Възможно е под наем, а може и да разтрогна с ЦСКА, и да подпиша с "моряците". Но не смятам, че това е толкова важно в момента".

Относно фамилията, която носи, Тони каза: "Просто е съвпадение. И други са ме питали да не би да имам някаква връзка с големия Христо Стоичков", сподели бранителят - "Гледал съм мачове на Камата само на запис. Каквото и да кажа за него - малко ще е. Той е легенда, уникален, велик! Дано постигна във футбола поне малка част от неговите успехи. Марадона и Пеле го признават, какво повече да говорим?! Наскоро прочетох автобиографията му и още повече се прекланям пред него. Едва ли има български футболист, който да не желае да е като Стоичков", сподели младият бранител.