Чакат жълтата карта на Чанович

Спорт

16-01-2015, 11:13

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Спартак взема разтрогнал с Черно море

Никола Спасов впечатлен от Стоичков

На Тича вече са изискали жълтата карта на вратаря Александър Чанович, който подписа договор с Черно море до лятото, с опция за удължаване. След като документите на вратаря пристигнат той, заедно с другото ново попълнение - Петър Златинов, ще бъдат картотекирани в БФС.

Дошлият вчера от ЦСКА Тони Стоичков е оставил добри впечатления в треньора Никола Спасов само след една тренировка, разбра varnautre.bg. Треньорът е доволен от желанието, с което младият талант на "армейците" се е включил в заниманието, и е демонстрирал самочувствие. Спасов ще тества Стоичков в учебната игра утре в 11 ч. на стадион "Младост" и след нея ще прецени дали да удължи пробите на младия централен бранител.

Освен Стоичков утре Спасов ще наблюдава и другия каращ проби футболист - Алфонсо Марте. Той ще се доказва пред специалиста за поста десен бек. На Тича търсят усилено десен краен защитник, след като титулярният бранител на тази позиция в последните години Сашо Александров не пожела да продължи договора си с Черно море. Пред Никола Спасов има и други варианти.