Спартак на 100% срещу Верея

Хубавото е, че вече започнахме да създаваме положения за гол, надявам в събота и да ги реализираме, сподели Маслара

В Спартак не мислят за нищо друго освен за трите точки в последния есенен кръг на шампионата в "Б" група. Варненци приемат тима на Верея (Стара Загора) в събота от 14,30 ч. на стадион Спартак във Варна.

За последния за годината мач треньорът на "соколите" Иван Маринов ще може да разчита на всички футболисти, тъй като в тима няма контузени или наказани играчи. Домакините, които са последни в класирането, трябва на всяка цена да се преборят за трите точки, ако искат да запазят шансовете си за оцеляване, които и без това са доста малки.

"Излизаме за задължителна победа, която ще преследваме от първата до последната минута на мача. Вижда се подобрение в играта на отбора, което ме радва и зарежда с оптимизъм. Хубавото е, че вече започнахме да създаваме положения за гол, надявам се срещу Верея и да ги реализираме", заяви пред varnautre.bg наставникът на Спартак Иван Маринов.

На Коритото обаче продължават да страдат от доста организационни проблеми, които малко или много влияят на представянето на тима през сезона. Варненци са, може би, единственият професионален тим, който няма елементарни условия за водене на тренировъчен процес, и участието им в шампионата продължава единствено заради усилията на футболистите и спортно-техническия щаб.