21 ноември: Трансформация на реалността

Животът

21-11-2014, 00:20

Снимка:

СтаразагораУтре

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмицата: Упражнение с реалността

Луната е в Последна четвърт - време за чистене

Слънце в Скорпион, Луна в Скорпион. Астрологична картина на деня

Ако до вчера се колебаехме в изборите и решенията си, днес напротив - ще бъдем склонни да бъдем категорични и неотстъпчиви в решенията си. Задълбоченото и съсредоточено състояние на ума ще ни настройва към щателно изследване и критична оценка, които ще ни провокират да бъдем категорични в изборите си.

Подобна нагласа е полезна дотолкова, доколкото съумеем да бъдем критични еднакво към обкръжението и към себе си. В противен случай рискуваме да застрашим съществуващи взаимоотношения и ситуации. Днес ще разполагаме с достатъчно вътрешни ресурси, за да контролираме себе си, да намерим нужните думи, да ги подкрепим с действия и да ги насочим в служба на точно определени цели. Но ще бъдем далеч по-убедителни, ако започнем процеса на трансформация на реалността от себе си.

В случай, че недоволството ви е насочено към съществуващи взаимоотношения, си струва да не прибързвате с изводите. Ситуацията в тях вероятно е твърде двусмислена и хаотична, за да можете правилно да оцените перспективите пред по-нататъшното им развитие. Изчакайте всички факти и обстоятелства да се изяснят и може да се окаже, че подозренията и притесненията ви са били безпочвени. Що се отнася до сега възникващите романтични увлечения обаче, може би си струва да бъдете малко по-критични и предпазливи по отношение на очакванията си. Те могат да се окажат съвсем нереалистични и безпочвени. Ако ви предстоят обяснения или изясняване на взаимоотношения, се постарайте да бъдете максимално коректни в подбора на изразните средства. Днес думите са като куршуми - попадат право в целта, но могат да причинят смъртоносни рани. 

Работа и бизнес 
Днес не бива да се подвеждаме по съветите на околните, особено по въпроси, касаещи дългосрочно сътрудничество и поемане на каквито и да е финансови задължения и дългови отговорности. Използвайте благоприятните за преговори условия, за да решите въпроси, касаещи сигурността и взаимодействието си с официални структури. Денят е подходящ за дейности, изискващи тежък физически труд. Ако сте завладени от идеята за технологични промени в производството и организацията на дейността, не бързайте да ги реализирате веднага. Идеите ви най-вероятно са блестящи и ефикасни, но сега прилагането им ще среща трудности, които в крайна сметка ще направят реализацията им невъзможна. Следващата седмица ще ви предостави по-благоприятни условия. 

Здраве, хранене и красота 
В дните около новолунието обичайно се усеща енергиен спад. През този период следва да се намали и приемът на храна, тъй като организмът не разполага се ресурси за нейната преработка и усвояване. Непреработените храни и течности се отлагат и натрупват. Когато Луната изчезне от небосвода, провеждането на диета и здравословното гладуване са най-полезни и резултатни. Това са няколкото дни преди и след Новолуние. В случай, че не можете да гладувате поради здравословни и други причини или нямате нужда да освобождавате излишни килограми, просто преминете на няколкодневен пост, изключвайки от менюто си храни от животински произход.