Никола Спасов остана без футболисти, Стенио и Матиас национали

Двуразови тренировки за Черно море от утре

Наставникът на Черно море Никола Спасов остана без футболисти. Специалистът ще разполага само с 12 футболисти през по-голяма част от двуседмичната пауза в „А“ група. Тя е заради мачовете на националните ни отбори. Както вече писахме Даниел Георгиев ще е аут от терена за около 6 месеца, а същото е положението и с нападателя Бакари. На двамата им предстоят операции заради скъсани връзки.

Стенио дос Сантос, Матиа и Бекир Расим са поканени в националните тимове на страните си. Расим е при младежите на България за последните две квалификации с Естония на 3 септември и Дания на 9-и същия Месец. Матиас е поканен в е селекцията на Мартиника, а Стенио пък получи повиквателна за Кабо Верде. Отделно Мартин Костадинов, Александър Попов и Кристиян Пешков са в юношеския национален тим до 19 години.

Стана ясно още, че Тодор Паланков е с болежки след мача с Левски и заради болки в адукторите бе сменен принудително през второто полувреме. В началото на седмицата Паланков ще се готви на облекчен режим. Вчера и днес "моряците" получиха почивка, като от утре започват да се готвят друразово.