Фара: За мача със Созопол трябва да сме коренно променени

В понеделник чакам шестима нови между които двама вратари

Наставникът на Спартак 1918 Златко Янков сподели след срещата с Ботев Вр, че "соколите са стояли добре през първата част, но през втората са отпаднали физически и това е причината за тежката загуба на стадиона в Мездра с 0:4. Фара бе категоричен, че тимът трябва да е преобразен за гостуването на Созопол в следващия кръг, като за него варненци ще се подсилят с шестима нови играчи.

"Трябва бързо да забравим този мач. След първия гол, който падна в края на полувремето, рухнахме и през втората част нямахме сили да противодействаме. За мача със Созопол трябва да сме коренно преобразени. През следващата седмица чакам шестима нови играчи - двама вратари, нападателят Огнян Стефанов от Пирин Гоце Делчев и Крис Йонев от Нефтохимик. Очаквам и още две момчета, но тях ще ги обявя по-късно", каза Янков пред Varnautre.bg.

Наставникът събира отбора в понеделник от 18 ч., а на заниманието се очакват да присъства и новите футболисти. "Надявам се с тях да вдигнем малко нивото, за да можем да се противопоставяме на тимовете от "Б" група", каза още Фара.