Мениджър от Германия гледа футболисти на Черно море

Самият скаут сподели, че в момента е тук, за да наблюдава определени "моряци"

Мениджър от Германия изгледа вчерашния мач във Варна между Черно море и Лудогорец от 2-ия кръг на "А" група. Срещата завърши при нулево равенство, а Йохан Ньоске, остана на Тича до края на срещата. Скаутът наблюдава изявите на футболистите на Черно море в компанията на бившия футболист на Спартак Вн и Черно море и настоящ главен скаут в школата на Лудогорец - Валентин Станчев.

Любопитното е, че именно Ньоске е човекът, който е отговорен за трансфера на Вальо Станчев в Заксен Лайпциг преди 15 г., когато Спартак (Варна) прибра за футболиста 800 хил. германски марки. Тогава Йохан е изгледал финала за Купата на България между ЦСКА и Литекс, спечелен от армейците с 1:0, а голът реализира именно Станчев. Така българинът се превърна в най-скъпия трансфер в историята на немския клуб.

Самият скаут сподели пред нашата медия, че в момента е тук, за да наблюдава определени играчи от тима на Черно море за втородивизионния Ред Бул Лайпциг, но отказа да назове имена. Той обясни, че тази година Ред Бул се завърна във втора Бундеслига и ще атакува Елита през следващия сезон.

Йохан Ньоске търси футболисти както за първия тим, така и за младежите до 21 и до 19 г.