Роди Авлавидов - преди всичко фен на Черно море

Изгледа двубоя на "моряците" с билет за Лудогорец - Валенсия в джоба!

Един-единствен привърженик на Черно море подкрепи своите любимци при гостуването на Литекс в Ловеч, в първи мач от плейофите на ТОП7. Това е Радо Авлавидов - Роди, който изгледа мача на "зелено-белите"с билет за Лудогорец - Валенсия в джоба. Първоначално Роди се е надявал да е и на двата мача, но след като от БФС изтеглиха двубоя на моряците за днес, това нямаше как да се случи.

Затова привърженикът се отказа от срещата на стадион "Васил Левски" и бе на този в Ловеч. Ето какво написа Роди на страницата си във Фейсбук: Да перифразираме едно нашумяло напоследък изказване: Първо сме ЧЕРНОМОРЦИ, после евентуално може да сме и лудогорци!".

Роди е на 36 години и е черноморец по наследство. Той сам определя себе си като върл фен на Черно море и въпреки че пътува по корабите не пропуска да се информира за любимия си отбор при всяка възможност. Когато е в България подкрепя своите любимци във всеки един мач, независимо дали е на Тича или в който и да е друг град. Страстта от футбола и в частност към Черно море я придобива от своя баща и дядо, които, макар и в по-лека степен, също са привърженици на „моряците“.

"По стадионите съм от както се помня. Първият път когато стъпах на стадион бе на "Юри Гагарин" на мач на Черно море от турнира „Варненско лято“, но нямам спомен срещу кой сме играели тогава. Явно е било доста отдавна“, сподели пред Varnautre.bg Роди.