Черно море срещу Манчестър Сити на международен турнир

Второ издание на BULTEX Cup ще се проведе в Албена от 1 до 5 май

Грандът Манчестър Сити потвърди участие в предстоящото второ издание на детско-юношеския футболен турнир BULTEX Cup, съобщи за Дарик Варна организаторът на турнира Станимир Иванов, който съвместно с брат си Иван Иванов за втора поредна година инвестира в детския футбол с тази проява. Футболният турнир е за деца родени 98-а година. Станимир Иванов разкри всички участници в турнира. Те са: Манчестър Сити, ПАОК, Бешикташ, Цървена звезда, Академия Георге Хаджи, Стабек (Норвегия), Черно море и ЦСКА.

Тази година турнирът ще се проведе в КК Албена от 1-и до 5-и май. Всички отбори участници ще бъдат настанени в хотел „Добруджа”. Тимовете ще бъдат разпределени в 2 групи по 4. След изиграването на срещите в двете групи победителите ще спорят за купата във финален мач на 5-и май. Останалите двубои за определянето на крайното класиране ще са между класиралите се съответно на двете втори, трети и четвърти места в групите.

Първото издание на турнира миналата година бе във Варна на стадион „Младост”. Тогава след равенство в редовното време и дузпи, ЦСКА надделя над Черно море и спечели купата.