Националите с втора загуба от Румъния

Спорт

20-11-2013, 14:04

Снимка:

Личен АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Националите по футзал паднаха от Румъния

Националният ни тим по футзал записа втора загуба от Румъния в контролна среща играна в Галац. След като вчера подопечните на Димитър Пантев отстъпиха на северните ни съседи с 0:4, днес българите загубиха от класния тим на румънците с 1:6. Единственото попадение за нашите момчета реализира състезателят на Левски София Запад Йосиф Шутев.

Пантев започна мача с изцяло варненска четворка - Костадин Иванов на вратата, а пред него Христо Димитров, Стойчо Попчев, Георги Карагеоргиев и Димитър Цветанов. Домакините поведоха с 2:0 преди почивката, а през второто полувреме Шутев върна един гол. До края на мача българите играха равностойно на класния си съперник, но елементарни грешки в защитата позволиха на румънците да вкарат още голове за крайното 1:6.

"Днес играхме доста по-добре от първия мач. Бяхме по-спокойни и играта ни се получаваше. Доволен съм от всички момчета, най-вече от Севдалин Стайков, който игра много силно", каза пред Varnautre.bg Димитър Пантев.

Проверките с отбра на Румъния са част от подготовката на националния ни тим за квалификациите за Световно първенство през януари. Жребият ще бъде теглен през декември.