Безплатно обучение за 4 деца по тенис в Морската

2 момичета и 2 момчета ще бъдат избрани за 3-месечната стипендия

Тенис клуб Черно море Елит ще отпуне за 3 месеца, безплатно обучение по тенис по 2-3 пъти на седмица с професионален треньор. Подборът ще стане на 3 ноември. Родителите, които имат деца над 5-6 години могат да ги заведат в 12 ч. на кортовете на варненския клуб в Морската градина. 2 момичета и 2 момчета ще бъдат избрани за 3-месечната стипендия.

През 2013 г. най-добрите тенисисти при 8-годишните са от Черно море Елит - Филип Петров е шампион, а Ангел Ангелов е бронзов медалист.

Финалът при 10-годишните беше между двама от "Елит" - Петър Несторов и Николай Николов.
Отборът до 12 г са държавни шампиони на България - Борис Геренски, Михаил Мутафов, Николай Неделчев, Кристиян Горанов. 12-годишните са бронзови медалистки: Тина Манолова, Ана Ставрева, Стефани Георгиева, Надежда Димова. Отборът при 14-годишните е Симон Антони Иванов, Момчил Рангелов, Александър Димитров, Станислав Митрев. В по-големите възрасти клубът има участници в европейски първенства и носители на медали в държавни и международни турнири.

Черно море Елит е на второ място в генералното класиране на БФТ от 120 клуба в цялата страна за 2013 г. В последните 5 години варненци не са излизали от тройката на България. Всяка година малките тенисисти на клуба имат удоволствието да се срещнат очи в очи със звездата на България и Черно море Елит Григор Димитров. На тези срещите освен автографи получават и много подаръци от Григор, разговарят с него, снимат се.