Треньор в Черно море стана мутра

С уникален гаф се отчетоха колеги от пловдивска медия

Като "варненска мутра" определиха пловдивски журналисти кондиционния треньор на Черно море Веселин Марков. "Гениите" от сайта PlovdivNews.bg, счупиха глупомера, след като в собствения си сайт написаха уникална статия, в която се твърди, че мутра от ръководството на Морето е искал да счупи врата на репортер на медията, претендираща с достоверна информация. За сведения на колегите от пловдивския News така наречената "варненска мутра" е треньор в Черно море.
Вижте какво гласи текста в сайта PlovdivNews.bg без редакторска намеса:

Самозабравила се варненска мутра от ръководството на Черно море заплаши репортер на PlovdivNews.bg с думите "Ще ти скъсам врата". Скандалът се разрази на централната трибуна на стадион "Христо Ботев" секунди, след като от Черно море изпуснаха дузпа.
Смелостта на юначагата обаче се изпари в момента, в който всички колеги наскачаха. Фенове на Ботев от Централната трибуна също се намесиха. Бързата намеса на полицията спаси мутрагена от бой, след който трудно би се прибрал във Варна. След като мишока с нахлупента шапка искаше да продължи разправията след мача, в един момент се отказа и напусна трибуната десетина минути преди края на мача- съпроводен от неколцина униформени, за всеки случай.