Георги Илиев: Не бива да летим в облаците

ВИДЕО: Едва ли някой в съблекалнята се самозалъгва, че сме кой знае какъв отбор, каза още капитанът на Черно море

Капитанът на Черно море Георги Илиев е категоричен, че не в никакъв случай футболистите не се главозамайват, след добрите резултати от последните няколко мача. Според Жоро, колективът е най-важен за успехите на Морето, за да продължава тимът да следва целите си, а именно класиране в първата седмица.

"Нямаме притеснения за мача с Локо Сф, навлязохме в една добра серия. 7-8 мача постигнахме добри резултати и всички се надяваме това да продължи. Работим, в отбора има настроение. Днес или утре предстои да направим разбор, за да видим кои са силните и слабите страни на "железничарите". Няма значение къде ще играя, доста години съм вече във футбола. Като се замисля, централен защитник е единственият пост на който не съм играл. Няма пост, на който да се чувствам некомфортно, важното е отборът да играе добре и да побеждаваме. Крайният резултат е най-важен", сподели капитанът на Черно море.

Жоро коментира и изпуснатите две дузпи в мачовете със Славия на Тича и Нефтохимик в Търговище - това е футболът изпускат се дузпи. В отбора има достатъчно футболисти, които могат да изпълняват 11-метрови наказателни удари. Има треньори и те преценяват. Не е важно кой ще изпълни, а накрая нашият отбор да победи с един гол".

"Целта ни е да влезем в седмицата. Не бива сега да летим в облаците, след 2-3 добри мача, които направихме. Едва ли някой в съблекалнята си го мисли това, че сме кой знае какъв отбор. Важното е да продължим в тази насока и колективът да е на ниво. Има доста работа да вършим".

За националния отбор, Жоро сподели - Нямаме друга алтернатива, освен да постигнем две победи в следващите два мача. Това е единственият шанс за да се класираме напред", завърши любимецът на феновете на Черно море Георги Илиев.